Αναστάτωση επικρατεί αυτές τις ημέρες στους εργαζομένους της ΔΕΗ που διαπίστωσαν πλείστα λάθη στην μισθοδοσία τους.

Η ιδιωτική εταιρία που ανέλαβε να βγάζει πλέον την μισθοδοσία των εργαζομένων, είναι προφανές ότι τα έχει κάνει θάλασσα αφήνοντας τους εργαζόμενους πελαγωμένους καθώς δεν μπορούν να βγάλουν άκρη.

Εκτός από το γεγονός ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αδυνατεί να καταλάβει τον λόγο που η Διοίκηση της ΔΕΗ επέλεξε να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρία και μάλιστα ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, την μισθοδοσία (την ώρα που η υπηρεσία της τόσα χρόνια κατάφερνε με άψογο τρόπο να φέρνει σε πέρας το δύσκολο αυτό κομμάτι), δε μπορούμε να μην επισημάνουμε και το γεγονός ότι ή με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, οι εργαζόμενοι υποβάλλονται σε μία συνεχή αναστάτωση και ανησυχία.

Με δεδομένη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και το γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να παίζει με την μισθοδοσία κανενός εργαζόμενου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζητά να βρεθεί λύση ΑΜΕΣΑ.

Το δικαίωμα ενός εργαζόμενου που έχει δουλέψει σκληρά και αναμένει την πληρωμή του δεν μπορεί να υπόκειται σε πειραματισμούς και να αφήνει εκτεθειμένους εκατοντάδες ανθρώπους.

Απαιτούμε σοβαρότητα και προπάντων απαιτούμε να επικρατήσει ισορροπία με το να αντιμετωπίζονται ΟΛΟΙ ως Ομιλικοί εργαζόμενοι.

Κάθε διαφορετική συνθήκη, είναι αιτία δίκαιης αντίδρασης και διεκδίκησης.