Περίληψη αγγελιών έκτακτου προσωπικού (8μηνα) της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της Γενικής Διεύθυνσης Λειτουργιών Παραγωγής

Η ΔΕΗ Α.Ε. αναζητά εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την κάλυψη αυξημένων αναγκών στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΔΛΚΔΜ)ι που εδρεύει στον Δήμο Εορδαίας του Νομού Κοζάνης, με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου οκτάμηνης (8μηνης) διάρκειας, για τις παρακάτω ειδικότητες:
1. Βοηθοί Χειριστές Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων Μηχανημάτων με Καδοτροχό ΔΕ ή ΥΕ.
2. Χειριστές Ηλεκτροκίνητων Ερπυστριοφόρων Μηχανημάτων με Καδοτροχό ΔΕ ή ΥΕ.
3. Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων (Καθολικών Εκσκαφέων) ΔΕ ή ΥΕ.
4. Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων (Προωθητών & Φορτωτών) ΔΕ ή ΥΕ.
5. Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές (Οδηγοί Αυτοκινήτων) ΔΕ ή ΥΕ.
6. Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές (Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων Dumpers) ΔΕ ή ΥΕ.
7. Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές (Οδηγοί Φορτηγών Χωματουργικών Αυτοκινήτων) ΔΕ ή ΥΕ.

Οι θέσεις προς κάλυψη, οι αρμοδιότητες και τα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται λεπτομερώς στις σχετικές αγγελίες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, το βιογραφικό τους, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΗ Α.Ε. και τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.ppcgroup.com/el/anthropino-dynamiko/efkairies-karieras/aggeliesektaktou-prosopikou-8mina/ έως και 15.07.2024 σύμφωνα με τον Οδηγό Συμπλήρωσης Αίτησης και το Υπόδειγμα Βιογραφικού (Χρήσιμα αρχεία).

Θα ακολουθήσει αξιολόγηση των Βιογραφικών βάσει τυπικών προσόντων και συνεντεύξεων βάσει της διαδικασίας προσλήψεων της ΔΕΗ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι για την κάλυψη θέσεων σε Υπηρεσιακές Μονάδες της ΔΕΗ όπου εδρεύουν Ορυχεία και Σταθμοί Παραγωγής, παραμένει σε ισχύ το κριτήριο της ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ, με σημαντική βαρύτητα ανάλογα με τις διαβαθμίσεις.

Σημαντική σημείωση: Για πληροφορίες σχετικά με τις αγγελίες, ή και υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210-51094881 210-5109535 και σε ώρες λειτουργίας γραφείου 08:00 – 16:00.