Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Σερβίων και το Δημοτικό Ωδείο Σερβίων ανακοινώνουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής περιόδου με την χθεσινή εκδήλωση στο Λιβαδερό. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, στις 20:30, στην κεντρική πλατεία του χωριού, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο έναν ακόμα κύκλο γεμάτο μουσική και δημιουργικότητα.

Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις μουσικές τους ικανότητες και να μοιραστούν το πάθος τους για τη μουσική με το κοινό, προσφέροντας μοναδικές ερμηνείες που συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους. Η βραδιά αυτή αποτέλεσε γιορτή της προόδου και των επιτευγμάτων των παιδιών, με γονείς, κατοίκους και επισκέπτες του χωριού να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση.

Η επιτυχία της συναυλίας αποδεικνύει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των μαθητών και των εκπαιδευτών του Ωδείου. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι μαθητές μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας ταξίδι και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μουσικές δράσεις και εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, με την ελπίδα να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη μαγεία της μουσικής.