Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: Μαζική παρουσία των μελών μας στην Νεάπολη στο «Neapoli running race” που εντάσσεται στη σειρά Voio race και διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή 30/06/2024. Όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στα 5 χλμ και 10χλμ τερμάτισαν με επιτυχία σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.
Μάλιστα, μέλη μας κατέλαβαν πρώτες θέσεις είτε στη γενική κατάταξη είτε στις ηλικιακές κατηγορίες. Ειδικότερα, στα 5 χιλιόμετρα στην κατηγορία κάτω των 18 ετών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Νατσιόπουλος.

Στα 10 χιλιόμετρα, στη γενική κατάταξη στους άνδρες τη 2η θέση κατέλαβε ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος και στις γυναίκες τη 2η θέση η Μαρία Κεντεποζίδου, κόρη του μέλους μας Πλούταρχου Κεντεποζίδη.

Στον ίδιο αγώνα , στους άνδρες, στην κατηγορία 18-39 τρίτος τερμάτισε ο Νικόλαος Ιασωνίδης, στην κατηγορία 60+ στη 2η θέση ο Γεώργιος Γιαννόπουλος και στην 3η θέση ο Θωμάς Μακεδόνας, ενώ στις γυναίκες στην κατηγορία 36-45 στην τρίτη θέση τερμάτισε η Παναγιώτα Καραθανάση και στην κατηγορία 46+ η Κατερίνα Μπίντση στην 1η θέση και η Λήδα Παπαδήμα στην 2η θέση

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση!!!