Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου αστυνομικοί στην Καστοριά, καθώς ανακάλυψαν τη σορό ενός 45χρονου άνδρα σε κατάσταση σήψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε από γείτονες για να ελέγξει τη μονοκατοικία λόγω δυσοσμίας και έτσι ανακαλύφθηκε ο άνδρας, ο θάνατος του οποίου φαίνεται ότι επήλθε πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στη μονοκατοικία μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί θα οδηγηθεί στον ιατροδικαστή για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πηγή:ertnews.gr

Konstantinos Stokkos: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια που έδειξε δύναμη ψυχής στο να πει το μεγάλο ΝΑΙ για την δωρεά οργάνων που έλαβε μέρος τα ξημερώματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στου γιατρούς και νοσηλευτές της Μεθ που έδωσαν τεράστιο αγώνα για την επιτυχή έκβαση της δωρεάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του νοσοκομείου ΚΟΖΑΝΗΣ ( τους Χειρούργους , Αναισθησιολόγους , τον Γαστρεντερολόγο του Νοσοκομείου , τους εργαστηριακούς γιατρούς ) , τον οδηγό του νοσοκομείου αλλά και όλο το προσωπικό που ξαγρύπνησε και αγωνίστηκε για την επιτυχή έκβαση .

Ευχαριστώ επίσης τους Συντονιστές του ΕΟΜ, το ΕΚΑΒ , την αστυνομία αλλά και την διοίκηση του νοσοκομείου για τον άψογο συντονισμό

Η Δωρεά οργάνων είναι η μέγιστη πράξη αγάπης από συνάνθρωπο προς πολλούς συνανθρώπους που είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Σήμερα τα όργανα αυτά τα είχαν ανάγκη κάποιοι συνάνθρωποί μας , αύριο μπορεί και εμείς να βρεθούμε στην θέση τους !!