Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Κώστα Τζέλλου, ενός ανθρώπου που τον χαρακτήριζε η προσφορά και η εργατικότητα του.

Ο Κώστας εργάστηκε για πολλά χρόνια στα ΚΤΕΛ Κοζάνης, ενώ ενεργό ρόλο είχε και στα πολιτιστικά δρώμενα. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής Ν. Κοζάνης, ο “Άγιος Νικάνoρας” με πλούσια δράση, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώθηκαν από τον ίδιο και τα μέλη του συλλόγου θρησκευτικές, μουσικές εκδηλώσεις.

Ένας ακόμα ρόλος στον οποίο ξεχώρισε και αποτελούσε υπόδειγμα, ήταν αυτός του οικογενειάρχη και του πατέρα. Παντρεύτηκε στα μέσα της δεκαετίας του 70, την Βάγια Νάνου, με την οποία δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια αποκτώντας δύο κόρες, την Αναστασία και την Αθανασία.

Στην τοπική κοινωνία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός αφήνοντας το στίγμα του ως ένας άριστος οικογενειάρχης, αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος με ήθος και αρχές που μετέδωσε και στα παιδιά του, αλλά και στα 4 εγγόνια του όλα αγόρια…

Άλλωστε όπως είπαν και οι φίλοι του Λάζαρος Βερούλης και Λευτέρης Πάλλας (έφυγε πριν 3 μήνες από τη ζωή), “πρόκειται για έναν άνθρωπο της προσφοράς, ο οποίος ήταν η ψυχή του συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής όλα αυτά τα χρόνια, αφιερώνοντας πολλές ώρες στον σύλλογο. Πιστός στα ήθη και τις παραδόσεις, δημιουργικός, ακούραστος και πάντα ευδιάθετο.

Πηγή: fonikozanis.gr