Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ασχολήθηκε πάλι με την υπόθεση του αγνοούμενου κτηνοτρόφου στα Γρεβενά που ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί. Ο 69χρονος Ρούλης Μπατζής εξαφανίστηκε στις 11 Ιουλίου και βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή κοντά στο Δοτσικό ένα μήνα αργότερα. Η γυναίκα του μιλά για δολοφονία , όπως και ο αδερφός του που δήλωσε ότι η γυναίκα του ποιμνιοστασίου του όφειλε χρήματα και ότι ήταν χτυπημένος τρεις μέρες πριν στα πλευρά .Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο , θεωρήθηκε ότι δεν υπάρχει ανθρωποκτονία.

Απορρίφθηκε η έγκληση του γιου του γιατί δεν προκύπτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη. Το ερώτημα που πλανάται είναι πώς βρέθηκε η σορός σε αυτό το σημείο μιας και είναι αδύνατον να περάσει ένας μέσος φυσιολογικός άνθρωπος ειδικά τέτοιας ηλικίας το ποτάμι και να φτάσει μόνος του στο σημείο. Ήταν φοβιτσιάρης όπως δηλώνει ο αδελφός του με το ανθρωποκτονιών να μην κάνει ποτέ έρευνα .

Βρέθηκαν ίχνη από λάστιχο αυτοκινήτου, ενώ πολλοί μάρτυρες δεν κατέθεσαν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Υπήρξε άρση απορρήτου χωρίς όμως να προκύπτει κάτι ενδιαφέρον και μάλιστα δυο καθαρίστριες καθάρισαν το σπίτι της ιδιοκτήτριας του ποιμνιοστασίου επί 10 ώρες μετά την εξαφάνιση του 69χρονου .

Ι.Π.