Πως φτάνει ένας δικηγόρος, από την υπεράσπιση κακοποιημένων γυναικών, να γίνεται ο θύτης για τον ίδιο ακριβώς λόγο… και με θύμα την ίδια του την γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.καμμία αιτία και καμμία αφορμή δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια πράξη. Είναι απλά ντροπή…

Κομβικό σημείο της υπόθεσης η κατάθεση του γιατρού, ο οποίος αξιοποιώντας το νέο νόμο της Πολιτείας, μπόρεσε να “καταγγείλει” το γεγονός, χωρίς να φοβάται ότι θα μπλέξει. Επιτέλους κάποιος μπαίνει μπροστά από το πρόβλημα και “σπρώχνει” το βάρος πάνω από τις γυναίκες. Πόσες όμως άλλες τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να έχουν θαφτεί μέσα στα ιατρεία? Είτε γτ φοβήθηκε το θύμα, είτε γτ φοβήθηκε ο γιατρός, είτε γτ κάποιος είχε “μπάρμπα στην κορωνη” και το κουκούλωσε.

Από την άλλη, μια δυναμική γυναίκα, μια μάχιμη δικηγόρος, που έχει αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, φτάνει στο σημείο να επικαλείται, την πτώση από τις σκάλες, για να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό της από τον άντρας της. (άντρας?)

Αν αυτή η γυναίκα δεν έχει το κουράγιο να πράξει ότι ορίζει ο νόμος, φανταστείτε πόσο δύναμη χρειάζεται για να το αντιμετωπίσει η κοπέλα της διπλανής πόρτας…αυτή που ζει την κόλαση στο σπίτι της καθημερινά, μόνη ή και μπροστά στα παιδιά της, αλλά παραμένει εκεί, για λόγους που μόνο στο δικό της μυαλό μπορεί να δικαιολογηθούν.

Η Πολιτεία οφείλει, με όποιο μέσο διαθέτει, να προστατέψει από την κακοποίηση τα θύματα. Η δημιουργία προϋποθέσεων, για την καταγγελία τόσο αποτρόπαιων πραξεων είναι επιτακτική. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και μια τελευταία έκκληση προς όλους αυτούς που νιώθουν “άντρες”..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ…
ΞΕΦΤΙΛΕΣ..